4 July 2009

Hati Gua Sekarang Kalau Belah Keluar Botol Susu

Malas gua nak tulis panjang-panjang. gua dapat berita pun dari sini. yang penting gua dah tak sabar-sabar nak balik malaysia. gian gua nak menyakat anak buah gua yang kedua makin membuak-buak. kepada anak buah gua yang pertama pulak jangan takut dan cemas. pak teh akan memberi kasih sayang yang sama rata kat korang berdua.

******

nota: takde sorang pun ahli keluarga gua sms bagi tahu kakak gua dah selamat bersalin. apa cerita?.

8 comments:

GeNgKaPaK said...

phm2 je la...ko kn nk dpt adik ipar...hahah

FdausAmad said...

lu jgn lupa mattan ajrumiah gua tuh..bawak balik piramid pun sedap jugak letak depan laman gua..

Miss Izah Mohamed said...

wah sonoknye dpt anak sedara lagi.. hehe
bagikanlah kaseh syg tu sama rata yerk.. :)

Belly-Button said...

hallu!
i guess mesti ur fmly rase slalu nye laki ni bkn excited cam ppuan sgt bab2 baby2 ni..tu dorg xcakap tu..isk.

btw u got nice name. :)

langkasuke said...

gengkapak,
cilakak lu, gua paranawei lu nnt..

fdausamad,
nnt gua balik spinx pun gua kirim kat umah lu..

miss izahh,
dah pasti..

belly-button,
haha, mungkin jgk.. dan thanks, name i mmg nice...

santainyeee said...

sms cam mura lak..depa anta surat tu..amik mase la tu hahaha,weih ati kaw bkn ade taman ke..cpat no btol susu..hahaha

lydiarayyan said...

wiwi...suwiit nyer...

langkasuke said...

santai,
gua terajang lu nnt..

lydiarayyan,
gua sweet ker?..