29 October 2009

Wang Buat Saya Lupa Segalanya

wang yang akan dilaburkan di Legasi 43 Karat

Lama gile rasanya saya tak update. sekali dia punya feel malas datang, macam nak buang paswed blog dalam sungai nile je. maklumla sekarang dah nak masuk krismas. musim sejuk pun slow slow datang membuatkan hikmat tidur saya meningkat ketahap paling kurang 12 jam sehari. ahhh, tulis blog bukan boleh kaya pun. waktu tengah kaya ni malas dia lain sikit. nanti saya dah jatuh miskin saya tulis blog balik ye.

CEO Legasi 43 Karat

*****

nota: line tengah panas sekarang ni. jadi penggunaan 'gua lu-gua lu' terpaksa dikurangkan untuk sementara waktu bagi menjaga karier gua sebagai blogger. harap maklum.

9 comments:

relevan said...

Ada wang ada kuasa..boleh beli segala benda..tu yang ramai lupa daratan..

Gua pun mau kaya dan punya wang berjuta juta..

antusabun said...

topup untuk gua seribu dua. nak beli racun cili

apei said...

tu gua pelik baca blog lu pakai saya-saya ni. bukan legasi 43 karat brader, dah mcm samseng arab gua tengok gayanya..

sambalgesekanaknogori said...

hek eleh...lu pun dlm proses nak dapatkan hak paten 'lu, gua' ke?heh.Awat?takut kena saman ek?Itu yang pelik tetiba guna bahasa ala-ala zaman bercinta cinta lak..amboi mak aih...tongah kayo lah yo.Hah esok agak dah tiris poket tu...copek-copek update blog yo.

zetty said...

mcm tue laa sopan..gune "saya"...hehehe...
boleh plak yerr..ngah "kaya"...mlas nak update blog...ushhh....pelik2...

FdausAmad said...

dah bayar yuran belum?

mazru(9m2mzr) said...

lu dah kaya bro??


nanti gua SMS lu bebanyak..

langkasuke said...

relevan,
lu dah kaya jangan lupa gua beb..

antusabun,
lu tengah miskin ke weh?..

apei,
dia CEO arab yg samseng..

sambalgesekanaknogori,
dah miskin balik dah..

zetty,
kerana wang macam2 boleh jadi..

fdausamad,
bapak yuran pun gua dah bayar..

mazru,
lu bab kikis no 1..

Se/\/seLess a/\/\ I said...

uishhh leh kawin 4 sekali gus tanpa pertumpahan darah hahaha..

wei meh sehelai 2..nak beli karpet hahaha